Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  English edition English edition
γραφικό
   
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Λόγω των τελευταίων γεγονότων και των φοιτητικών κινητοποιήσεων στους χώρους του Πανεπιστημίου το συμπόσιο θα διεξαχθεί στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του
Πολυχώρου Τσαλαπάτα στη συνοικία Παλαιά του Βόλου (Διεύθυνση: Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Βόλος 38334, τηλ.: 24210 24855). Το συγκρότημα Τσαλαπάτα βρίσκεται στη είσοδο του κέντρου του Βόλου ακριβώς απέναντι από τη συμβολή των οδών Λαρίσης και Αθηνών. Η οδός Λαρίσης είναι η είσοδος από την νέα Εθνική οδό της κατεύθυνσης από Θεσσαλονίκη, ενώ η οδός Αθηνών η είσοδος από τη νότια πλευρά του Βόλου. Η είσοδος της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων βρίσκεται στη Στοά Τέχνης του συγκροτήματος. Υπάρχει άνετος και δωρεάν χώρος στάθμευσης μπροστά από την κεντρική είσοδο του συκγροτήματος Τσαλαπάτα (ακριβώς δίπλα στα ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου). Επίσης μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες και τηλεφωνικά στο 24210-24855).

Παρακάτω παρατίθενται:

Χάρτης (Google Maps) με οδηγίες για την πρόσβαση από το κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου (αρχικός χώρος διεξαγωγής) προς τον πολυχώρο Τσαλαπάτα και χάρτης του συγκροτήματος.

Χάρτης (Google Maps) με οδηγίες
για την πρόβαση από την είσοδο του Βόλου προς τον πολυχώρο Τσαλαπάτα.


Επίσης δίνονται οδηγίες και χάρτης (Google Maps) για την πρόσβαση από το κτίριο Παπαστράτου προς το κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Επιπρόσθετα μπορείτε να κατεβάσετε και χάρτες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια (στο μέσο του χάρτη της Περιοχής 1 βρίσκεται το συγκρότημα Τσαλαπάτα, ενώ σε αυτόν της Περιοχής 2 το σημείο 29 είναι το κτίριο Παπαστράτου και το σημείο 37 το κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης)

Η αίθουσα πολλαπών χρήσεων του πολυχώρου Τσαλαπάτα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περίπου 200 άτομα και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό παρουσιάσεων. Οι παρουσιάσεις των εισηγήσεων θα μπορεί να γίνουν με εκτυπωμένες διαφάνειες ή με χρήση PowerPoint μέσω Η/Υ (θα υπάρχει διαθέσιμος Η/Υ με σύνδεση στο Internet, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα χρήσης φορητού Η/Υ του εισηγητή υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει ενημερώσει έγκαιρα τη Γραμματεία του Συμποσίου).

 

   
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Μεταμορφώσεως 2, 383 33 Βόλος
e-mail: ilsym@lib.uth.gr - τηλ. 24210 74892, 24210 06335 fax: 24210 74851, 24210 06345
Go to: www.epeaek.gr
γραφικό